Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Infra

Asfaltverharding

Asfalteringswerk is een belangrijk onderdeel van onze wegenbouw tak. Onze asfaltploegen verwerken per jaar duizenden tonnen asfalt op (auto)snelwegen, fietspaden en industrieterreinen. Ook kleinschalige projecten zoals erfverharding worden door ons van bitumineuze verhardingen voorzien. Door de combinatie van ervaring, vakkennis en modern materieel zijn wij in staat elk gewenst concept aan te bieden.

Grootschalige projecten

Oosterhof Holman Infra is vaak vertegenwoordigd bij de uitvoering van grootschalige projecten, zoals de Aanpak Ring Zuid. We maken binnen dit project onderdeel uit van Combinatie Herepoort. We denken graag op integrale wijze mee, waarbij we initiatiefrijk en vooruitstrevend te werk gaan.

Agrarische sector

In de agrarische sector vindt asfalt vooral haar toepassing in toegangswegen, erfverharding en sleufsilo’s. Het materiaal is zuurbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Door de snelle machinale aanleg kan het asfalt vrijwel direct worden gebruikt.

Recreatieve sector

Ook in de recreatieve sector wordt asfalt gebruikt als verhardingsmateriaal. Voorbeelden hiervan zijn kampeerterreinen, voetpaden, toegangswegen, standplaatsen, wasplaatsen, speelvelden en parkeerterreinen. Daarnaast hebben wij de kennis om een gecombineerde ijs- en skeelerbaan aan te leggen. Het materiaal is snel aangebracht en gemakkelijk te onderhouden.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN