Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Carriere

Individuele Ontwikkeltrajecten

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel binnen Oosterhof Holman. Zo bieden we ons personeel de mogelijkheid een individueel opleidingstraject te volgen. Daarnaast zijn we gecertificeerd uitvoerder van de TMA-methode. De TMA Talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden uit te voeren. Want wij zijn van mening dat mensen het meest gemotiveerd, effectief en succesvol zijn in werkzaamheden die het dichtst bij hun ware aard liggen. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA Talentenanalyse medewerkers centraal en kan er gericht ontwikkelt en geschoold worden.

Collectieve Ontwikkeltrajecten

Om de kwaliteit, de veiligheid, het milieubewustzijn en het kennisniveau van onze medewerkers in een continue proces te waarborgen en stimuleren, bieden we diverse nascholing en cursussen aan in collectief verband. Denk aan VCA, BHV, Veilig werken langs de weg, Heftruck, Werken in het riool en DLP. Ook organiseren we regelmatig cursussen omtrent specifieke onderwerpen. Denk hierbij aan een verdieping in de UAV-GC, Grondmechanica, Omgaan met agressie, Functioneel specificeren en Communicatie- presentatietechnieken.

Gastcolleges

Onze professionals geven regelmatig gastcolleges, onder meer aan de Hanzehogeschool. Bent u op zoek naar een expert die op het gebied van Grond- Weg- en Waterbouw een gastcollege kan verzorgen, bij zowel middelbare scholen als hogescholen en universiteiten? Neem dan contact op via info@oosterhofholman.nl of 0594 280 123.

Daarnaast vind je ons regelmatig op carrièredagen van MBO-, HBO- en WO-kennisinstituten in Noord-Nederland. Denk aan de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen, de NHL en Van Hall Larenstein.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN