Advies op maat

Contact opnemen

Wilt u advies over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies op maat Contact opnemen
Terug naar Home

Specialist in bodemsanering

Bodemsanering uitvoeren is door de vele vormen (grond, grondwater en waterbodem), diverse oorzaken en talloze procedures voor meldingen en onderzoek geen eenvoudige klus. Oosterhof Holman Milieutechniek heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van bodemsanering. Onze specialisten adviseren en ontzorgen u van begin tot eind. Middels een gedegen bodemonderzoek adviseren we over het type verontreiniging, de risico’s en welke saneringstechnieken hier bij horen.

Omgevingswet

Bij ernstige bodemverontreiniging is een bodemsanering niet te vermijden. In het verleden hebben milieubelastende activiteiten geleid tot een verontreiniging op de specifieke locatie. De Omgevingswet (officieel 2021 van kracht) beschrijft de aanpak middels een gebiedsgerichte benadering. Dit is Oosterhof Holman Milieutechniek op het lijf geschreven.

Saneringstechnieken bodem

Wij kunnen veel saneringstechnieken inzetten om een bodem of grondwaterverontreiniging lokaal of gebiedsgericht te saneren. Bijvoorbeeld middels biofilters, strippers en koolfilters bij in-situ saneringen. De traditionele ex-situ sanering en behandeling vinden plaats op het terrein van onze deelnemingen TOP Leeuwarden of Gruno Recycling. Door slim om te gaan met materiaal en locatie, kan innovatief worden ingesprongen op de vraag van de markt. Oude technieken inzetten om zo toekomstbestendig te werken.

Technieken bodemsanering

In te zetten technieken zijn bijvoorbeeld:

Een combinatie van technieken is ook mogelijk om een zo optimaal en effici├źnt mogelijke verwijdering te krijgen.

Deel op Facebook Deel op LinkedIN